Bøger om håndlæsning og relaterede emner

Blindtegning sår og skrammer

Bogen er lettilgængelig over en guide til dels at tyde dine egne blintegninger og til at forstå hvad dine dine sår og skrammer kan fortælle dig.
Blindtegning, sår og skrammer

Bogen er udgivet af Lemuel Books 2023

Denne bog indeholder synspunkter og forslag udelukkende set fra en håndlæsers faglige og fantasifulde vinkel. Bogen er en guide til at tyde dine egen tilstand her og nu og dermed tage pulsen på din energi og dine resurser. Hvis det, vi gør, for at blive bedre til at snakke sammen og forstå hinanden, ikke hjælper, så lad os prøve noget nyt. 

Det ene nye er at bruge blindtegningen og tydningen af den til mere indsigt. Det er en enkel, dejlig og let tilgang til at åbne for en god, dyb og meningsfuld samtale. 

Det andet nye er at kunne tyde sår og skrammer. Dodo har gennem mange år modtaget billeder af hænder med forskellige slags skader og har tydet dem efter bedste evne. Nu har hun udarbejdet et system, hvor det vil være forholdsvis enkelt at finde nogle gode svar og spørgsmål, som kan bringe dig videre i din egen proces.

Håbet er, at vi gennem selvindsigt bliver bedre til at forstå os selv, kende vores reaktionsmønstre og vores styrker. På den måde kan vi blive bedre til stå op for os selv og hinanden. Når vi rokker lidt ved opfattelserne af, hvordan vi tror, tingene er, får vi mulighed for at ophæve en mere eller mindre stagneret tankegang. Det kan bringe os en større indsigt. Det kan måske blive lettere at se, hvordan det hele hænger sammen og gøre os bedre i stand til at styre vores liv i den retning, vi ønsker.

Hændernes univers

Hændernes univers

Bogen er udgivet af Lemuel Books 2018