Udtalelser om uddannelsen og undervisningen

 

“Personligt vil jeg absolut anbefale andre  at tage uddannelsensom håndlæser  hos Dodo: uanset motivet for at tage uddannelsen – om man ønsker at bruge håndlæseruddannelsen professionelt eller betragter uddannelsen som et led i en personlig udvikling – så bliver man klædt godt på, så at sige. Kombinationen af høj faglighed, undervisnings- og livserfaring samt Dodos  varme og rummelige menneskesyn gør, at man som kursist får optimale vilkår for læring og udvikling.   Selve uddannelsen foregår i weekender fordelt over to år . Der er hjemmearbejde i form af skriflige afleveringsopgaver  – udover, at det selvfølgelig forventes, at  det gennemarbejdede stof anvendes på håndlæsninger og blindtegninger.  Man trænes i at se de mange lag i håndens informationer og  at reflektere over formidlingen af disse.  Men… når alt dette er sagt, så kan man også forvente  latter og alvor samt  masser af menneskelig  varme og omsorg undervejs i uddannelsen. ”
Annemarie – der  i skrivende stund stadig er undervejs i uddannelsen – heldigvis!

 

 “Jeg vil varmt anbefale Dodo, hvis du står og har lyst til at tage håndlæser uddannelsen.
Dodo har en meget tydelig, forståelig og klar måde at undervise på. Hun gør det med humor og er god til at veksle mellem praktiske øvelser og teori.
Under et uddannelsesforløb er du igennem en stor personlighedsudvikling, samtidig med at du lærer at læse hænder med stor grundighed fra Dodos side.
Du kommer ud fra Dodos uddannelse med et seriøst stykke værktøj, hvor etikken er i orden.
Så kun varme anbefalinger her fra mig. ” 
Vibeke.

 

” Jeg er pt. i gang med håndlæser uddannelsen hos Dodo, og vil gerne fortælle lidt om det.
Dodo er en meget engageret og yderst kompetent underviser. Der bliver gået i dybden med mangt og meget på grund af Dodos brede viden både på livet og kiromantien kommer vi vidt omkring i alle livet snørklede kroge, samt de muligheder og evner vi har, ikke mindst i livets op og nedture både i nutid/fremtid.
Det hele er så spændene lærerigt og udviklende, jeg kan i hvert fald anbefale Dodos skole, hvis du påtænker at tage en uddannelse, inden for kiromanti hvor håndlæsningen og forståelsen af denne er i højsæde.
Og en stor tak til dig Dodo for vores lærerige, hyggelige og inspirerende weekender
Ikke at forglemme dit dejlige væsen.”
De kærligste Hilsner  Marianne Lykke, København

 

“Jeg føler at jeg har fået megen viden med mig, Idet Dodo er god til at lære fra sig. Dodo besidder en stor kompetance indenfor håndlæsning samt en dygtig grundighed.
Det har været  en glæde og en fornøjelse at være sammen med hende.”
Venligst
Lisbeth Jensen, elev

 

Håndlæseruddannelsen hos Dodo
”En uddannelse som gør dig klogere på dig selv og samtidig i stand til at vejlede andre, i deres bestræbelser på at få en større indsigt i deres liv……..”

Betina Erbs, Skagen

 

“Dodo er dygtig, kompetent og en professionel underviser. Man føler sig i gode hænder…..”
Karen Vinde , Svendborg

 

Introduktionskursus:
“På kurset lærte jeg lidt om håndlæsning, meget om blindtegningstydning og en hel del om mig selv. Min selvindsigt blev større….”
Åse Dyrhauge, Livsstilskonsulent, Kolding

 

Skriv et svar