Kursus og uddannelse i håndlæsning

Kurser udbudt p.t

2024

 

Lørdag d. 13/1 – 9.30-16.00, Søndag d.14/1 –9.30-16.00

 Kurset vil pege på, hvordan du kan opnå en større, bedre og dybere indsigt i dit eget liv og dine handlemønstre. Samtidig lærer du at tyde blindtegninger og at tyde de sår og skrammer du pådrager dig. Kurset er for alle.

Udgangspunktet er min bog ”Blindtegning, sår og skrammer”, fra 2023
Bogen indeholder synspunkter og forslag udelukkende set fra en håndlæsers faglige og fantasifulde vinkel. Bogen er en guide til at tyde dine egen tilstand her og nu og dermed tage pulsen på din energi og dine resurser.

Det nye er at bruge blindtegningen og tydningen af den til mere indsigt. Det er en enkel, dejlig og let tilgang til at åbne for en god, dyb og meningsfuld samtale. 

Det andet nye er at kunne tyde sår og skrammer. Jeg har gennem mange år modtaget billeder af hænder med forskellige slags skader og har tydet dem efter bedste evne. Nu har jeg udarbejdet et system, hvor det vil være forholdsvis enkelt at finde nogle gode svar og spørgsmål, som kan bringe dig videre i din egen proces.

Udbytte
Håbet er, at vi gennem selvindsigt bliver bedre til at forstå os selv, kende vores reaktionsmønstre og vores styrker. På den måde kan vi blive bedre til stå op for os selv og hinanden. Når vi rokker lidt ved opfattelserne af, hvordan vi tror, tingene er, får vi mulighed for at ophæve en mere eller mindre stagneret tankegang. Det kan bringe os en større indsigt. Det kan blive lettere at se, hvordan det hele hænger sammen og gøre os bedre i stand til at styre vores liv i den retning, vi ønsker.

Medbring gerne en lup, blyanter (gerne bløde) og evt. tynde tusser eller farveblyanter
og husk madpakke, der er gratis kaffe/the.

 

Pris: 1850 kr. pens. 1750 kr.
Tilmelding: www.yogaundervisning.dk under weekendkursus eller på 51806366
holdnummer 232136

Sted: Yogaskolen

Vestervoldgade 4
5800 Nyborg

Tilmelding foregår gennem yogaskolens portal – vær opmærksom på, at der både er workshops og kurser, så du skal ind og kigge på dem begge for at få tilmeldingssiden frem. https://www.yogaundervisning.dk 
Skulle der opstå problemer med tilmeldingen, så kontakt mig endelig, jeg hjælper dig gerne.

 

Skriv et svar