Kursus og uddannelse i håndlæsning

Hændernes Univers

Kurser og uddannelse foråret 2023

Det er en god ide at begynde på din håndlæseruddannelse nu i august – 
Har du uddannelse fra en anden håndlæserskole og har brug for eller lyst til et supplement er du også hjertelig velkommen på mine hild/kurser/workshops og du vil helt sikkert få noget med dig herfra.
Grunduddannelsen er bygget op omkring min bog “Hændernes Univers” Lemuels forlag 2018
Jeg kører mine kurser som små afsluttede enheder, således at du kan hænge på så længe du vil, men også springe et kursus over og tage det senere, hvis du ikke kan få det til at passe ind i din kalender.
Med andre ord kurserne “ruller hele tiden”
Jeg udbygger og udvikler hele tiden mine kurser. Hænderne er levende og viden er levende og i bevægelse. Derfor møder du en engageret underviser, det er mig, der hele tiden er på tæerne for at give jer kursister det ypperste og det nyeste, inden for hændernes univers.
Viden og indsigt i håndlæsning er en fantastisk dør at gå ind ad, når vi ønsker at læse og forstå os selv eller et andet menneske. Du behøver ikke at have ambitioner om at blive praktiserende håndlæser for at være med på mine kurser. Det er indsigten, forståelse og anvendelsen af den viden du får, der er det afgørende. Du kan bruge det, du lærer på dig selv og dine nærmeste, eller du kan bruge det professionelt. Det kan stå alene eller bruges sammen med andre former for behandling eller samtaler.
Jeg holder stadig de fleste af mine kurser i samarbejde med DOF (dansk oplysningsforbund) på Yogaskolen i Nyborg. Kurserne står opført dels under workshops og dels under weekendkurser. 
Konceptet er det samme som de sidste par år. Det betyder, at du kan hoppe på, når det passer dig. Du kan melde dig på de kurser, der har din interesse, måske er der et område, du har en særlig interesse i  eller måske er du uddannet et andet sted og gerne vil have suppleret din viden. Du skal blot have hele kursusrækken og en certificering, hvis jeg skal give dig min godkendelse som uddannet håndlæser. 

Du behøver ingen forkundskaber for at komme med på mine hold. Den eneste forudsætning er, at du har min bog “Hændernes Univers”. Hvis du ikke har bogen ved kursusstart, kan du købe en af mig. 
Kurserne/ modulerne følger nogenlunde kapitlerne i min bog “Hændernes Univers “. 

Økonomien ved mine kurser er overskuelig, da du kun betaler for et modul ad gangen. Du skal blot tilmelde dig, beløbet vil først blive trukket ca. en uge inden kursusstart. Tilmeldingen er vigtig, da der er begrænsede pladser. Ved aflysning fra min eller skolens side får du evt. betaling retur.
Hvis holdet er overtegnet vil der blive oprettet endnu et hold.

Kurser udbudt p.t 
Weekendkursus i håndlæsning: Talenter /kompetencer  herunder gennemgang af hovedlinjen, andre linjer og tegn 
Afholdes d. 21.-22.  januar 2023 – nr. 231131

Weekendkursus i håndlæsning : “Tiden og skæbnen læst i hænderne” 
Afholdes  d. 11.-12. februar 2023 – nr. 231134

Weekendkursus i håndlæsning: “Læsning af hænder ud fra fotos”
afholdes  d. 11-12. marts 2023 – nr. 231135

Weekendkursus i håndlæsning: “Helbred og sundhed. Tegn på sundhed, og ubalancer.”   
Afholdes d. 22.-23. april 2023 – kursus nr. 231136

Weekendkursus i håndlæsning: ”Dage i kærligheden og barndommens tegn.”
Afholdes d. 13.-14. maj 2023 nr. 231132

Workshoppen ”Hændernes visdom”, en introduktion til håndlæsning og blindtegningstydning.
Afholdes  efteråret 2023

Weekendkursus: “Udvidet blindtegningskursus for øvede”
Afholdes  efteråret – 2023

 

Tilmelding foregår gennem yogaskolens portal – vær opmærksom på, at der både er workshops og kurser, så du skal ind og kigge på dem begge for at få tilmeldingssiden frem. https://www.yogaundervisning.dk 
Skulle der opstå problemer med tilmeldingen, så kontakt mig endelig, jeg hjælper dig gerne.

 

Skriv et svar