Udtalelser

For en uge siden idag, havde jeg en online session med Dodo🤲 Jeg var den heldige vinder af hendes konkurrence og har før været ved hende til en fysisk læsning. Jeg var derfor meget spændt på om det kunne funger og leve op til forventningerne over web. Hvor jeg på forhånd havde fremsendt billeder og tegning på anvisning af Dodo😊 Og resultatet var fantastik , nærværende, indsigtsfuldt og spændende🙏 Det fungerede 110% og hun var og er lige så dygtig og nærværende over FaceTime/messenger👍. Det er virkelig en spændende, anderledes og givende måde at få en ny vinkel på ens liv og få værktøjer til at se verden med egne men måske andre og mere inspirerede øjnene 👁 Herved mine bedste
anbefalinger ❤️

  Stine,  41 år  (20 januar 2021)


Konflikt håndtering på en arbejdsplads.

Da jeg som forretning drivende siden 1976 har oplevet rigtig meget i min forretning, var det vildt spændende at tage Dodo in over og lave dette første tiltag i min forretning.

Lene, indehaver af frisørsalon


Jeg har været hos mange alternative igennem tiderne, men Dodo er uden undtagelse den dygtigste og mest præcise jeg har fået hjælp af. Hun har en særlig gudsbenådet gave. Da jeg var få dage henne i min graviditet, sagde hun at jeg ville blive mor til en lille pige, når æbletræerne igen stod i blomst….og præcis sådan blev det.

Kirsten, 37 år


Dodo er et meget hjerteligt menneske. Hun giver klarhed over din situation. Hvad hun fortæller om fremtiden kan du bruge til at foretage nogle bedre valg i livet. Hun har hjulpet mig utroligt meget. Hun har fortalt mig ting, som skete få år senere.

Wilhelm, 52 år


Det giver stor ro at blive læst i hænderne af dig. Skønt, at blive set som den man er. Bagefter er der så et stykke arbejde, som man kun kan gøre selv. Bliver det for svært sætter jeg CD-en på og så har jeg ro og fokus igen.

Lotte, 52 år


Dodo er en fantastisk empatisk, varm og vis kvinde, som jeg har fået stort udbytte af at konsultere. Med hendes helt unikke klarsyn satte hun ”fingeren” på pulsen og skar kærligt og nænsomt ind til benet. Allerede ved min første konsultation hos Dodo, fik hun mig til at se, hvad jeg kunne gøre for at komme ud af en ellers fastlåst krise. Senere har jeg brugt hende i forbindelse med vigtige beslutninger såvel på privatfronten som arbejdsmæssigt. Mine varmeste anbefalinger.

Lone Thomsen, selvstændig erhvervsdrivende, 59 år


Kære Dodo
Jeg synes du er et fantastisk menneske, at være i i din varetægt, i dit nærvær, i dine hænder, det er så trygt og så stort. Og det er en kæmpe forskel du gør TAK du kærlige og kloge menneske.

Til Dodo, fra Hedda,
En samtale med Dodo er som at komme hjem til sig selv <3, at trække vejret, at finde glæden og få lyset tændt igen.
Jeg er dybt taknemlig. Jeg er et meget nysgerrigt menneske, og har altid længtes, uden at vide mod hvad ?, jeg har prøvet alt inden for personlig udvikling, taget flere uddannelser, kok, socialpædagog, voksenunderviser mm…. Alligevel var der noget som manglede…..eller hvor jeg ikke følte mig god nok, og det gjorde at jeg hele tiden forsøgte at lære/gøre noget nyt. Og alligevel er jeg hele tiden vendt tilbage til madlavningen.

I foråret 2015 var jeg så træt af at surfe rundt, og bankede mig selv dagligt oven i hovedet med at det var da for dårligt, at jeg i en alder af 55 år stadig længtes, uden at vide mod hvad, jeg kendte til Dodo eksistens som håndlæser og tænkte tit på, at hun er en klog og viden kvinde med et stort hjerte, og jeg havde lyst til at snakke med hende. Dodo fik mig til at sige ordene ”jeg vil gerne være hjemmegående” det var meget svært for mig at turde sige det. Og første gang jeg nogen sinde har sagt det højt, det har jeg aldrig turde sige , Dodo er så nærværende, så det mærkes helt ind i hjertet, så jeg var tryg. Jeg tænker så tit på det, at det føltes som en kæmpe stor skal, der blev fjernet fra mig. Lige præcis der kom jeg hjem og helt ind til mit inderste, og det var en befrielse .
Og hvordan kunne jeg så være hjemmegående ? hvad var realistisk ? økonomi osv.…… der var Dodo god til at være realistisk, og vi fik nogle gode samtaler
Set i bakspejlet har jeg gjort meget for at være hjemme. Selvom jeg er et meget nysgerrigt menneske, som elsker at rejse, så har jeg, igennem alle mine år, forsøgt at lave så meget så muligt hjemme, 6 børn, haft B&B, kun arbejdet deltid og haft plejebørn så jeg kunne være hjemme.

Nu er Heddas Køkken blevet en realitet og 1 januar stod mit eget catering køkken færdigt på vores egen adresse. Jeg bobler af glæde og overskud og nu er jeg kommet helt HJEM TAK DODO. (Tænk at der skulle gå 35 år og 100 af samtaler og spørgsmål om hvad jeg inderst inde ønskede mig, hos forskellige coaches og terapeuter, for så at komme til Dodo og føle det naturligt at finde hjem, er der noget at sige til jeg er taknemlig )

Jeg bruger stadig Dodo som sparring, og det stopper jeg ikke med, det giver et spark i den rigtige retning og giver mig troen og energien til mig.

Hedda

Skriv et svar