Introduktion til håndlæsning
Et tre-dages kursus

 

Dette kursus inspirer til en alternativ åbning for en samtale i professionelt eller privat regi.

Hvad du lærer på dette kursus, kan du bruge i din hverdag, på dig selv og dine nærmeste. Kurset er også et godt supplement til andre former for terapeutisk arbejde eller behandling. Arbejde med blindtegninger er en god indgangsvinkel, når du vil begynde at arbejde med andre niveauer af bevidsthed og åbne dit sind til klarsyn. Som en terapeut, rådgiver eller coach kan dette værktøj også bruges som et supplement i samtalen med klienten.

Samtidig vises nye veje for dig, som er nysgerrig på håndlæsning, dig selv og din udvikling. Du vil, på dette introduktions kursus, få indblik i nogle grundlæggende teknikker og du vil få en grundig introduktion til tydning af blindtegninger.
Gennem eksempler illustreres sammenhængen mellem hændernes kropssprog, bygning, forfatning, karakter, tegn, linjer, billeder, etc .. Blindtegningstydning er således et godt værktøj til at forstå din nuværende situation.

Desuden har du efter dette kursus adgang til håndlæseruddannelsen ved “Den Fynske Håndlæserskole”
Jeg har stor erfaring i undervisning og kan kommunikere materialet seriøst og underholdende.

Pris 3200 kr inkl. kaffe, te og frugt.
Tilmelding er bindende og der betales et depositum på 800,00 kr.

Fredag ​​10.30-16,30
lørdag kl. 9:00 til 16:30
søndag kl 9:00 til 14:30

Tilmelding til kurset via mail dodo@dodokiro.dk eller telefon 23642391

Dette kursus afholdes endvidere for lukkede grupper og der kan strikkes passende forløb sammen i samarbejde med kursusholder..

http://dodokiro.dk/den-fynske-handlaeserskole/billeder/