Hændernes Univers

 I anledningen af min bogudgivelse afholder jeg i den kommende tid kurser i håndlæsning,
På den måde kan du lære at bruge håndlæsning, som måde du tyder og forstår dig selv på.

Det er et kursus i at anvende, det jeg har beskrevet i min bog ” Hændernes Univers”, så du får bedst muligt udbytte af den. Det er således en forudsætning at du har bogen, den kan købes i boghandelen, enkelte helsekostforretninger og andre alternative butikker, på nettet eller evt. lånes på biblioteket.
Kurset henvender sig til alle med interesse i udvikling og selvforståelse. Der vil være mulighed for at gennemgå et sæt hænder, ud fra nogle fotos du selv medbringer. Det skal være en person, du kender godt, og som har givet dig tilladelse til at læse i hans eller hendes hænder. Fotos skal være tydelige, så de er til at se mest muligt ud af.

Kursus i København:
Fredag d. 29. marts 2019 og lørdag d. 30. Marts 2019 –
Begge dage kl. 9.30 – 16.30
Afholdes kurset Hesseløgade 1 st. th. 2100 København ø
Pris for begge dage inkl. kaffe, te og frugt er 1400 kr.
Tilmelding sker på mail dodo@dodokiro.dk eller tlf.nr. 23642391 og indbetaling af beløbet på konto 6840 – 1057796 eller mobil Pay 39503
Så fremt der er interesse for det, vil der blive lavet opfølgningsdage.
OBS begrænsede pladser.

Kursus i Nyborg:
Jeg holder ligeledes en endagsworkshop i Nyborg d. 4. maj 2018.
Kurset bliver arrangeret af DOF Nyborg og tilmeldingen foregår derfor gennem dem. Klik her 

        Introduktion til håndlæsning

Dette kursus inspirer til en alternativ åbning for en samtale i professionelt eller privat regi.

Hvad du lærer på dette kursus, kan du bruge i din hverdag, på dig selv og dine nærmeste. Kurset er også et godt supplement til andre former for terapeutisk arbejde eller behandling. Arbejde med blindtegninger er en god indgangsvinkel, når du vil begynde at arbejde med andre niveauer af bevidsthed og åbne dit sind til klarsyn. Som en terapeut, rådgiver eller coach kan dette værktøj også bruges som et supplement i samtalen med klienten.

Samtidig vises nye veje for dig, som er nysgerrig på håndlæsning, dig selv og din udvikling. Du vil, på dette introduktions kursus, få indblik i nogle grundlæggende teknikker og du vil få en grundig introduktion til tydning af blindtegninger.
Gennem eksempler illustreres sammenhængen mellem hændernes kropssprog, bygning, forfatning, karakter, tegn, linjer, billeder, etc .. Blindtegningstydning er således et godt værktøj til at forstå din nuværende situation.

Dette kursus afholdes endvidere for lukkede grupper og der kan strikkes passende forløb sammen i samarbejde med kursusholder..

http://dodokiro.dk/den-fynske-handlaeserskole/billeder/