Kursus i Håndlæsning

Posted · Add Comment
I anledningen af min bogudgivelse afholder jeg i den kommende tid kurser i håndlæsning,
På den måde kan du lære at bruge håndlæsning, som måde du tyder og forstår dig selv på.Det er et kursus i at anvende, det jeg har beskrevet i min bog ” Hændernes Univers”, så du får bedst muligt udbytte af den. Det er således en forudsætning at du har bogen, den kan købes i boghandelen, enkelte helsekostforretninger og andre alternative butikker, på nettet eller evt. lånes på biblioteket.
Kurset henvender sig til alle med interesse i udvikling og selvforståelse. Der vil være mulighed for at gennemgå et sæt hænder, ud fra nogle fotos du selv medbringer. Det skal være en person, du kender godt, og som har givet dig tilladelse til at læse i hans eller hendes hænder. Fotos skal være tydelige, så de er til at se mest muligt ud af.
Kursus i København:
Fredag d. 29. marts 2019 og lørdag d. 30. Marts 2019 –
Begge dage kl. 9.30 – 16.30
Afholdes kurset Hesseløgade 1 st. th. 2100 København ø
Pris for begge dage inkl. kaffe, te og frugt er 2800 kr.
Tilmelding sker på mail dodo@dodokiro.dk eller tlf.nr. 23642391 og indbetaling af beløbet på konto 6840 – 1057796 eller mobil Pay 39503

Så fremt der er interesse for det, vil der blive lavet opfølgningsdage.
OBS begrænsede pladser.

 

 

Skriv et svar