Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kursus i Hændernes Univers

Læsning af den grundlæggende personlighed gennem tydning af håndfacon, fingrene og deres form samt håndfladens aftryk og fingeraftryk.

30. oktober 2021 09:30 31. oktober 2021 16:00

Med udgangspunkt i min bog “Hændernes Univers”, vil vi dykke ned i hændernes de områder der fortæller om vores grundlæggende personlighed, vores hylster så at sige. Der kræves ingen forkundskaber.
I denne Workshop stiller vi ind på de medfødte karaktertræk vi kan aflæse, det er netop det facon og former på hænderne samt fingrenes og hudens aftryk kan fortælle om.
Dette er ikke meget man som menneske kan ændre ved de grundlæggende tegn. Der er elementer af vores personlighed, vi bare må acceptere, håndtere og selvfølgelig også glæde os over. Det er det vi skal arbejde med i denne weekend

Det er vigtigt at du har bogen ” hændernes univers”, således at du kan arbejde videre med den efter kurset. Den kan købes ved forlaget, på nettet, i boghandleren og hos mig samt lånes på biblioteket. 
Da der er mange niveauer at arbejde på kan du komme om du har ingen, lidt eller meget viden om håndlæsning og få noget ud af det. 

Der er gratis kaffe og te, andre fornødenheder må du selv stå for.
Medbring gerne en lup, blyanter (gerne bløde) og evt. tynde tusser
Holdnummer 192134                                                                                                                   
Tilmelding på www.yogaundervisning.dk – info@yogaundervisning.dk       

DOF Yogaskolen Nyborg

Vestervoldgade 4
Nyborg, Danmark
+ Google Maps
Yogaundervisning.dk