Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kursus i Nyborg

4. maj 2024 09:30 5. maj 2024 16:00

Weekend kursus i personlig og spirituel udvikling.

Dette kursus henvender sig til dig, der søger indsigt i og forståelse for hvem du er, du der har eller vil forpligte dig på et arbejde med selv-opdagelse og selv-undersøgelse.

Vi skal arbejde med, hvad der i vores hverdag giver anledning til at vi kan blive mere oplyste, om hvad der foregår i os og omkring os. Det er vigtigt at se på, hvad der begrænser os, så vi bliver i stand til at udfolde vores fulde potentiale.

Kurset inddrager elementer fra håndlæsning, klarsyn og meditationer.

Det teoretiske omdrejningspunkt er min bog ”Blindtegning, sår og skrammer”, fra 2023 samt kapitlet Finger-og håndfladeaftryk s. 72-86 fra min bog ” hændernes univers” fra 2018.

Håbet er at vi gennem dette arbejde bliver bedre til at forstå os selv, kende vores reaktionsmønstre og vores styrker. På den måde kan vi blive bedre til at stå op for os selv og hinanden.

Når vi rokker lidt ved opfattelsen af, hvordan vi tror, tingene er, får vi mulighed for at ophæve en mere eller mindre stagneret tankegang. Det kan blive lettere at se, hvordan det hele hænger sammen og gøre os bedre i stand til at styre vores liv i den retning, vi ønsker.

Kurset er en del af et fortløbende udviklingsforløb, hvor du i fællesskab med andre kan udvikle dit klarsyn og udfordre dine begrænsninger. Gruppen er åben, men der er begrænsede pladser. 

Du kan komme med såvel som uden forudsætninger inden for håndlæsning, blindtegningstydning eller klarsyn.

Medbring gerne en lup, blyanter (gerne bløde) og evt. tynde tusser eller farveblyanter
og husk madpakke, der er gratis kaffe/the

Husk at melde jer på gennem yogaskolens hjemmeside.

“Hvis der ikke er plads på kurset, kan du komme på venteliste og du vil blive kontaktet, hvis der bliver plads eller hvis der bliver oprettet endnu et kursus”

Dof Yogaskolen

Vestervoldgade 4, 1. i gavlen

5800 Nyborg

Se på kort

https://www.yogaundervisning.dk/alle-hold/?category=2200&course=32711