Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Weekendkursus i Hændernes univers: Barndom, styrke og helbred – udtrykt ved Livslinjen. Kærlighed, familie og børn – udtrykt ved hjertelinje, ægteskabslinjer og børnelinjer –

januar 14 09:30 januar 15 16:00

Livslinjen fortæller om livskraft og modstandskraft samt vores psykiske og fysiske robusthed. Den fortæller om vores tilgang til livet, om vi er modige eller mere forsigtige, om vi er en stridbar eller mere fredsommelig natur. Livslinjen findes i begge hænder. Den afspejler store begivenheder og væsentlige skift i vores tilværelse. Ved gennemgang og læsning i venstre hånd livslinje arbejder vi med den metode som også anvendes i læsning af håndens øvrige linjer. Vi vil lærer om tegn og betydningen af linjernes beskaffenhed.
Ved at bruge vores egne og hinandens hænder kan vi dykke ned i nogle områder, der afspejler begivenheder i vores barndom.
Det er på alle måder en weekend i kærlighedens tegn. De væsentlige linjer, der fortæller om vores tilgang til kærlighed, familie og børn, bliver gennemgået og vi skal arbejde med at forstå linjerne og læse i dem.
Vi vil komme til at arbejde med at kombinere de forskellige oplysninger, vi får fra hænderne. Nogle linjer og tegn ligger fast og nogle ændrer sig. Med hjælp fra hænderne og hvad de fortæller os kan vi lære at forstå os selv bedre og se vores handlinger. Derved kan vi vejlede os selv og andre når livets store spørgsmål drejer om kærlighed.

Udgangspunktet er Dodos bog “Hændernes Univers” 

Da der er mange niveauer at arbejde på kan du komme med ingen, lidt eller meget viden om håndlæsning og få noget ud af det. 

Medbring gerne en lup, blyanter (gerne bløde) og evt. tynde tusser

Der kræves ingen forkundskaber.

Der er gratis kaffe og te, andre fornødenheder må du selv stå for.

Underviser Dodo Lindemann

23642391

www.dodokiro.dk

dodo@dodokiro.dk

DOF Yogaskolen Nyborg

Vestervoldgade 4 
Nyborg, Danmark+ Google Maps