Håndlæsning

Når jeg læser i den levende hånd, sidder vi overfor hinanden, hænderne kommer på bordet og jeg læser og fortæller, alt hvad jeg ser.

En håndlæsning hos mig er mere end en læsning af håndens linier. Alt hvad jeg ser og sanser er med i min læsning og jeg fortæller det hele, det er jo trods alt dine hænder og dit liv, det drejer sig om.

Jeg arbejder for, at du kan se dit eget lys, din forbindelse med livet, din gud, din indre kilde, om du vil. Vi er tilbøjelige til at se med skyklapper på, begrænse os selv, jeg ønsker at vi løfter blikket og inviterer vores spirituelle visdom med ved bordet, når vi tyder hænder og vejleder.

Jeg mener at håndlæsning er en måde at tyde vores livssituation på og den spirituelle overbygning viser nye veje. Vi har brug for nye veje, når stressen bider sig fast, når negativitet tager livsglæden fra os. Det er det, der er min opgave; at se disse nye veje, vel at mærke de veje som er tilgængelige, for den der læses, her og nu.

Skæbne eller ej, det forholder jeg mig ikke til i læsningen, jeg fortæller blot alt hvad jeg ser.

At beskæftige sig med forudsigelser om hvor gammel man bliver og om du vinder i lotto er en lidt gammeldags måde at læse hænder på. Forøvrigt tror jeg ikke på, at vi kan se, hvornår nogen skal fra denne jord, i al fald kan jeg ikke. Det må være en sag mellem den enkelte og noget der er større og mere vidende end os.

Helt faktuelt er håndlæsning et brugbart redskab, hvor det er muligt ved hjælp af tydning af håndfacon, fingre, håndens linjer og andre tegn at fortælle en hel del om dine kompetencer og job/uddannelses muligheder.

Håndlæsning er andet og mere end at se linjer beskrevet som i en bog, hænder er levende og linjerne er levende og de arbejder hele tiden, især når de får opmærksomhed, som under en håndlæsning. I linjerne kan jeg med briller og lup se bitte små figurer og billeder fra en fjern fortid eller fra i går folde sig ud.

Det er som om at historien, du bærer med dig og det du er ved at tiltrække, lægger sig som små holografiske aftryk i dine hænder. Du kan trække tingene til dig og du kan skubbe dem fra dig. Al  den visdom du besidder er i dine celler og dermed også i hænderne.

Når jeg læser er det, som om vi er flere ved bordet, når hænderne tydes og nærværets intensitet føles –  er det nærmest et guddommeligt møde og hvor du møder dig selv og på den måde bliver styrket i din intuition og din indre viden om, hvad du ønsker dig af livet og hvordan du vil  handle på det. Hvor al den viden, en håndlæsning kan præstere, kommer fra, kan vi have forskellige holdninger til. Jeg tror, den viden er der hele tiden, vi skal bare have adgang til den, have den oversat. Jeg ser mig selv som oversætteren.

Fjernlæsning kalder jeg det når jeg arbejder med billeder af hænderne. jeg læser hænder på folk i hele verden på denne måde. Du skal blot sende mig en E-mail, så vil du få et svar, hvor jeg beskriver hvilke billeder jeg skal bruge.

Skriv et svar