Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Debatforedraget: Er der mere mellem himmel og jord?

november 18 19:00 21:00

Det synes, som om der er mere mellem himmel og jord, end det vi kan se med det blotte øje, høre eller røre ved. Er der noget? Hvis der er, hvad er så dette noget?  

Mange tror på, at der er et eller andet og der er mange, der har forsøgt at forklare og bevise det på den ene eller den anden måde. Der er ligeledes mange vidnesbyrd fra folk, der har haft såkaldte åndelige oplevelser. Der er endvidere også mange sammenfald. Er det tilfældigt, eller er der en form for plan eller sammenhæng? Der har gennem tiderne været mange diskussioner mellem forskellige grupperinger og religioner, men hvorfor nu det, er det nødvendigt at sætte tingene op imod hinanden?

Det er store spørgsmål at kaste i luften sådan en fredag aften. Jeg har arbejdet med håndlæsningen i over 30 år og er gennem mit arbejde stødt på hændelser og tegn, der peger på, at noget uforklarligt er til stede. Der er noget, der tyder på en større sammenhæng.

Som indledning på denne aften vil jeg fortælle hvordan, det har udviklet sig for mig fra at være håndlæsning i helt almindelig jordnær forstand til stille og roligt også at omfatte det mere æteriske og se større sammenhænge mellem det kropslige, det mentale og det åndelige.

I løbet af aftenen vil der gives mulighed for debattere oplægget og der vil være plads til at dele nogle oplevelser, som måske kan sættes ind i et større perspektiv.

100kr.

DOF Yogaskolen i Nyborg Vestervoldgade 4 5800 Nyborg

Vester voldgade 4
Nyborg,
www.yogaundervisning.dk