Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Weekendkursus ”Energien i hænderne – bjerge, kropssprog, sår og skrammer”

november 19 09:30 november 20 16:00

Dette weekendkursus viser flere forskellige indgange til at læse i hænder og til at forstå hvad hænderne fortæller os. Vi får gennem hænderne oplysninger om vores energiniveau, vores resurser og almene tilstand.

De områder, der ligger som forhøjninger inde i hånden kaldes bjerge. Bjergenes beskaffenhed kan overordnet set fortælle noget om vores resurser og vores adgang til dem.
Energien i hænderne læses endvidere i hudens farve, struktur og elasticitet.

Ved at se på de sår og skrammer vi pådrager os, kan vi få oplysninger om hvor og på hvilke livsområder vores belastninger er størst. Vi kan på den måde aflæse, hvad det er vi går og tumler med. 

Hændernes kropssprog bærer informationer om os på en anden måde, hvad de fortæller når de lægges på bordet på forskellige måder, er alt sammen med til at give et overblik over hvilken tilstand personen vi ser på er i og hvilke udfordringer der er eller har været.

Vi kan med andre ord lære at se eller aflæse kroppens, psykens og den åndenlig tilstand. Ud fra de informationer vi får, kan vi blive bedre til at vejlede os selv og hinanden.

Alt dette vil vi arbejde med denne weekend.

Udgangspunktet er Dodos bog “Hændernes Univers” 

Der kræves ingen forkundskaber. Alle er velkomne. 

Medbring gerne en lup, blyanter (gerne bløde) og evt. tynde tusser

DOF Yogaskolen i Nyborg Vestervoldgade 4 5800 Nyborg

Vester voldgade 4
Nyborg,
www.yogaundervisning.dk